Siksi resepti, koska haluan että kaikki syö hyvin ja valmistaa saatavilla olevilla raaka-aineilla. Poro, englanniksi "mountain reindeer" on esimerkiksi Suomen Lapissa elävä semivilli kotieläin
Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. Carbonara on yksinkertainen ja herkullinen ruokalaji. Pasta carbonara on saanut nimensä, ainakin Suomessa, miilunpolttajien mukaan mutta alkuperäisissä teksteissä puhuntaan hiilikaivosmiehistä
Filipon nonnan vanha Abruzzolainen "pastakitara" - taikinalevy painetaan kevyesti kaulimella kitarankielistä läpi ja näin valmistuvat "spaghetti alla chitarra" jotka tunnetaan myös nimellä tonnarelli
Pasta Carbonara on yksi mun lempparipastoista, ja näin sen teen. Pasta Carbonara2-3 annosta. Välillä on pakko saada kunnon pastaa, kaloreista välittämättä
Ehkä siitäkin syystä tämä Soppa365 -sivustolla julkaistu Glorian Ruoka&Viini -lehden ohje herätti kiinnostuksen. 100-150 g keitto- tai palvikinkkua, pekonia tai pancettaa. 100-150 g
Lisää sienet, rosmariininoksia, kerma, smetana ja Aura-juusto. 1/2 pkt Aura-juustoa. (1-2 dl vettä). Kypsennä 150-asteisessa uunissa kannen alla pari tuntia
-. -. -. -. -. g -. E. i. l. n. e. s. ä. p. v. m. u. o. t. h. y. ,. a. k. r. j. ö. ). V. d. I. K. A. R. f. b. g. L. ~. P. 7. 8. 0. 1. 2. (. 3. 4. M. T. S. J. <. i l. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.