Kikherneistä ja tuoreesta pinaatista syntyy kädenkäänteessä maistuva lisäke tai jopa pääruoka ja broilerin rintafileistä paahdettuna sweet & sour -kastikkeen kera oivaa vatsantäytettä
A niinkuin aikani kuluksi kuuluu yhtenä tammikuun teemakirjaimen postauksena. Kuten olette huomanneet, tuossa oikeassa reunassa blogissani on linkki Inspiration haastaa
Poro on parasta sanotaan, ja pitää paikkansa. Poron hienosyinen liha on mureeta ja pehmeää. Muista vain ettet paista sitä liian kypsäksi, ellet halua maksan makuista lihaa
Paahdettu poronfile. 150g / ruokailija poron fileetä. 1rkl voita. suolaa ja pippuria. Ota fileet ajoissa lämpenemään, jotta ne ovat huoneen lämpöisiä kun alat käsittelemään niitä
P. i. k. u. s. e. n. p. t. ä. a. r. o. l. j. T. ,. y. h. v. -. ). E. D. m. x. c. N. M. ö. d. I. L. S. H. b. R. V. B. g. A. K. Y. O. U. 1. (. /. 2. J. d l. t l
&. I. t. a. l. i. s. o. n. k. h. e. p. m. r. f. A. g. j. J. ä. y. u. v. S. M. ,. d. V. ö. H. -. (. c. ). [. ]. b. E. O. T. B. L. z. P. 2. 1. 4. 0. 5. K. 3. R. 8. x. k g
Lauantai ja jotain ruokaa pitäisi illalle keksiä, pää tyhjä. Hetken arvottuamme mieleemme juolahti pitkästä aikaa, että pakastimessahan on vielä poroa jälellä vaikka kuinka paljon
Söin viime perjantaina työkaverini tekemää suklaakakkua, joka oli taivaallisen hyvää. Pyysin tietenkin heti reseptin (joka taitaa olla alunperin Kinuskikissan), jota tulikin heti viikonloppuna testattua, kun sain vieraakseni maitoallergisen ystäväni
Viikolla alkoi kamalasti tehdä mieli mustikkapiirakkaa. Tarkemmin kun miettii, niin ei taidettu viime kesänäkään yhtään mustikkapiirakkaa saada aikaseksi
Minusta on mukavaa leipoa lapsen kanssa, mutta monessa ohjeessa on kohtia joissa tarvitsee apua aika paljon, mikä on joskus kova pala neiti neljä veelle
Heti alkuun todettava,että veri ei kaikkien mielestä kuuluu postaukseen joka käsittelee ruhonosia. Minulle se on osa elukkaa,ja lasken sen yhdeksi osaksi halpoja ruhonosia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.