700 g porsaan kylkeä luillamerisuolaa1 pullo / 505 g Santa Marian american BBQsauce hickory’a (siitä pullosta riittää isomman määrän grillilihan maustamiseen)Grilliperunat. lehtisalaattiatomaattiakurkkuapaprikaajalapenon viipaleitapersiljaaLeikkaa porsaan kylki paloiksi (1 luu /1 pala) ja keitä paloja suolalla maustetussa vedessä kunnes ne ovat pehmeitä (kuori vaahto pois). 700 g porsaan kylkeä
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Olen ollut koukussa viimeisimään Master Chef Australia -kauteen (taas). Eräässä master class -jaksossa tehtiin self-saucing chocolate pudding, joka on ilmeisessti australialainen "perinneherkku"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.