Porsaanulkofilettä ostin aika ison palan, vaikka syöjiä olikin vaan neljä. Maa-artisokkakeiton jälkeen söimme pääruokana possun ulkofilettä ja paprika-cheddarkastiketta
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin possun ulkofileetä mutta meillä uuniin menee sisäfile. Olen aikanaan repäissyt tämän Sikke Sumarin ohjeen talteen Gloria-lehdestä
-. -. -. -. V. ä. l. i. o. n. h. e. a. u. m. t. s. v. r. K. j. ,. k. M. p. y. J. d. ö. S. N. I. ). P. f. (. 6. 7. 0. g. 1. ½. A. F. c. L. 5. 2. 3. E. ". t l
-. -. -. K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Halusin yhdistää porsaan, appelsiinimarmeladin ja Ras el hanout -mausteseoksen. En ehkä käyttäisi kirpeää kaupan marmeladia, mutta ainakin tuo ihana omatekemä maustoi porsaan hienosti
Pekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. Ruskista rulla pannulla ja kypsennä uunissa 125 asteessa, kunnes se saavuttaa 68 astetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.