V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Naudan lihan sijasta käytin porsaan sisäfilettä, ja se onnistui loistavasti. 1 porsaan sisäfile. Kaada lopuksi päälle 2 dl kermaa sekä lientä jolla olet huuhdellut pannua, jolla paistoit lihat. 1 valkosipuli 1 porsaan sisäfile
V. i. e. l. ä. n. k. o. a. v. s. r. t. y. m. u. h. j. d. O. ,. p. T. ö. H. E. N. A. K. P. F. L. g. c. 2. 5. (. ). M. 0. 1. 8. -. f. S. G. R. C. J. - l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.