Voi olla, että meillä ei hetkeen pasta carbonaraa syödä. Täydellinen pasta carbonara. Löysin myös erinomaisen pastamerkin, Rummon, jossa rakenteen ja maun lisäksi on parasta, että vihdoin kunnon pastaa saa kaikkialla Suomessa
Lukijanani muistat varmaan että olen erittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Siellähän kuuluisia Marco Pierre White opetti amatöörikokkeja kokkaamaan täydellistä pasta carbonaraa ja sitähän oli lähdettävä kokeilemaan
Pastaa lounaalla ja pasta nimi oli carbonara. Tällaiseen ohjeeseen pastasta törmää usein. tuorepastaa. Pasta carbonara on saanut nimensä, ainakin Suomessa, miilunpolttajien mukaan mutta alkuperäisissä teksteissä puhuntaan hiilikaivosmiehistä
Pasta Carbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Pasta carbonara. Aineksia ei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseen täydelliseltä se vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
Kuka nyt ei ole ikinä syönyt Carbonarapastaa. On tullut vastaan niin monta tarinaa ja versioita että nyt on aika selventää pikkaisen ajatuksia ja kertoa mistä aineista aito Carbonarapasta syntyy
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.