Leena Lumi kyseli joku aika takaisin pihvien paistamisesta. Aikaisempi postaus asiasta tässä. En ole mikään pihvimestari, mutta sen verran tähän ikään mennessä on opittu, että paksuja pihvejä on ihan turha paistella pelkästään pannulla ja että paksustakin lihasta voi saada todella herkullisen pehmeää
Niinpä pöytään pääsivät pannulla paistetut porsaankyljykset sekä päärynällä ja vuohenjuustolla höystetty salaatti, jota ryyditti hunajalla ja timjamilla maustettu kastike
Porsaankyljykset sipuli-chili-kookoskastikkeen kera. Voihan kevät. Oli aika huikeaa kierrellä ympäri tonttia ja ihmetellä, mitä kaikkea luonnossa on tapahtunut muutaman päivän aikana
Välillä lautaselle pääsee lampaan- tai porsaankyljykset, välillä kana tai kuha. Jos ruoan keksiminen työpäivän päätteeksi tuottaa tuskaa, syön aina salaattia ja lihaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.