Porsaankyljykset (italialaisittain?)
ArjaMarjan keittiössä
ArjaMarjan keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3-4 porsaankyljystä
  • 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä n.
  • 10 cm purjoa
  • oliiveja
  • 1 prk säilöttyjä kirsikkatomaatteja
  • 1/2 tölkkiä tölkinhuuhteluvettä sekä mausteet ja anna hautua jonkin aikaa miedolla lämmöllä ja varovasti välillä sekoittaen siten, että tomaatit eivät rikkoonnu
  • 2-3 min, jotta pinta hieman ruskistuu. Asettele kyljykset uuni vuokaan,
  • 30 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.