Sain käsiini vastajauhettua hevosen paistijauhelihaa, josta päätin kokeeksi pyörittää lihapullia. Hevosen paistijauheliha on väriltään tummempaa kuin tavallinen naudan paistijauhelihaja lisäksi se pilaantuu helpommin, joten suosittelen ostamaan sitä saman päivän ruuanlaittoon
Ylihyvät pekoni-herkkusienet ovat varma valinta moniin kesän kekkereihin ja juhannusgrillailujen ykkösherkku mutta sama resepti graavilohella toimii myös yllättävän hyvin
Ja voihan näitä nauttia ihan sinällään, kasvisruokana. herkkusieniä niin, että ne saavat väriä. Näitä on muuten pakko kokeilla kesällä siikliperunoilla ja
Yksinkertainen, halpa ja helppo on hyvää. nykyisin lihatiskeillä taikka lihahyllyillä käydessä alkaa vaan vituttamaan, sillä kaikki lihat ovat lähes järjestäin marinoituja taikka sitten suolattuja, tällä lihojen suolauksella saadaan lisättyä nesteen määrää ja näin painoa lihaan, jolloin valmistaja saa kusetettua katetta itselleen, tämän johdosta en osta mitään marinoituja / suolattujalihojaja pyrin ostamaan palvaamoista, tukuista tuotteita
Väännä irti artisokkien varret ja poista lehtien uloimmat kärjet. Viipaloi sitruuna ja solmi siivut artisokkien alle jotteivät ne värjäydy keitettäessä
Mausta vehnäjauhot suolalla ja pippurilla. Pyörittele kyljykset ensin maustetuissa vehnäjauhoissa molemmin puolin, kasta sitten kevyesti vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauheeseen
E. i. l. e. n. p. ä. v. s. k. o. t. a. r. j. Y. y. h. u. m. d. ,. T. V. g. M. J. ö. N. '. K. ). R. w. 1. /. 2. L. 7. 3. b. c. P. S. A. 4. 5. O. H. r k. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.