M. u. i. s. t. a. n. v. e. l. ä. k. m. r. p. o. h. S. 8. 0. -. ,. y. K. ". j. E. H. g. R. A. T. ö. d. N. f. 1. J. L. ). 6. (. 4. 2. ½. 3. c. b. w. O. ) l. t l
Ostin toistakymmentä vuotta sitten opiskeluaikoinani marketista suhteellisen huokean hiiliteräksisen wokkipannun, jolle lupailtiin käyttöohjeessa hyviä paisto-ominaisuuksia sekä lähes ikuista käyttöikää
K. ä. v. i. m. e. t. o. r. s. a. n. O. y. d. k. u. G. j. ö. l. h. p. ,. c. -. N. S. H. P. g. J. A. (. ). R. b. M. E. Y. 8. 0. f. 1. 5. x. 2. 3. T. U. z. L. /. 4. C. D. ½. V. B. d l. t l
Olen jo pitkään halunnut kokeilla Siskojen kokkaamaa possua maidossa. Viehätyin myös sen verran paljon kanelimaidossa kylvetetystä broilerista, että maustoin oman maitopossunikin kanelilla, sitruunalla ja valkosipulilla
Porsasta marsalan ja katajanmarjojen kera(4. Eräänä sunnuntaina kauan kauan sitten (lue. en ole jaksanut päivittää blogia pitkään aikaan) kokkasimme italialaista marsalapossua ja sveitsiläistä röstiperunaa
400 g broileria (porsasta, äyriäisiä, tofua vaihtoehtoina). Kun kerran onnistuin saamaan aikaan kunnon thai-ruokaa omassa keittiössäni, jäin pikkuisen koukkuun
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
Meidän taloudessa aikaa varataan kokonaisuudessaan pari päivää, kolmekin saa menemään jos haluaa antaa possun maustua yön yli ja paahtaa valmiksi kypsennettyä porsasta seuravana päivänä
2 kg lapa hyvää porsasta. Tältä pata näytti kun tulin kotiin, hyvä pala lihaa jo syöty. Kari Aihinen opasti joku päivä sitten, että kannattaa satsata raaka-aineeseen, silloin riittää kaksi maustetta eli suola ja pippuri
PORSASTA KERMAKASTIKKEESSA. Pitkästä aikaa ostin kunnon possua. ) ,tämä oli ulkofilettä ja palana. Todella edullistakin oli Cittarissa,alle 4 euron pala,josta saatiin 8 pihviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.