10 mustapippuria
Suolaa filee ja paista sen pinnat kiinni kuumalla pannulla. Siirrä filee kasariin ja kaada päälle nesteet. Lisää mustapippurit. Paahda filettä 2-4 tuntia 150 asteessa Syö osa possusta hampurilaisen välissä. Jos possua (ja lientä!) jää yli käytä se esim. alla olevaan herkkuun, joka tulee arkena nopeasti pannulla valmiiksi:
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
H. e. i. m. ä. p. s. n. v. h. d. o. k. t. u. r. j. a. ,. w. T. l. J. y. ). P. c. (. K. L. I. M. 5. 0. g. f. 2. 1. 4. R. N. A. ö. E. b. 3. 6. 7. G. 8. 9. O. z. S. U. -. x. V. I l
Muistaakseni Suolaa & Hunajaa-blogissa tätä oli myös testatttu. Ensimmäisenä ilmoille viskattiin jotain possua,vartaita ja Aasian BbQ meininkiä, joten yhdistämällä nämä kaikki saadaan aikaan hyvät vartaat
Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
Maukasta Iberico presaa ja välimeren salaattia. Ei saa ikinä sanoa, että "tämä parempaa ei olekkaan". Sen sain karvaasti kokea, kun sain käsiini aitoa Iberico porsasta
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. t. e. ä. s. h. r. m. g. T. j. v. y. S. O. d. C. ,. R. P. B. A. E. ö. H. -. 6. 0. f. 2. 3. /. 4. 1. c. (. 5. ). L. N. K. t l. d l
Tällä ohjeella syntyy iso määrä ruokaa. Lihat mahtuivat mulla justa ja just 4 litran pyrex-vuokaan pohjalle yhteen kerrokseen (halusin kaiken lihan olevan kastikkeen peitossa kypsentämisen aikana)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.