P. e. r. i. n. t. s. v. a. p. u. h. k. l. d. o. m. y. j. ä. K. ö. -. I. M. 5. (. ,. ). 0. g. 2. 1. ½. 3. 4. L. V. S. A. 8. 9. c. T. ". N. Ö. J. R. d l. t l
Possumunkkien valmistuksen vaiheita. Munkit tehty valmiiksi pakastimeen vappua odottamaan. Teen munkit yleensä samasta taikinasta kuin pullatkin, mutta vähennän hieman rasvan määrää taikinasta ( ja rasvan vähentämisen myötä myös jauhojen määrää täytyy hieman pienentää, ettei taikinasta tule liian kovaa)
possumunkki, 2,50 e. Turun kauppatorilta löytyy kauniina kesäpäivänä suorastaan ällistyttävän paljon ruoka- ja kahvittelupaikkoja, joista saa monenmoista syötävää – ja varsin sopuisaan hintaan
Tämä päivä on sujunut aivan hulvattomissa merkeissä. Poislukien toki se, että Pikku Barbaari on ollut aavistuksen itkuisempi tänään, johtuen ilmeisesti eilisistä rokotteista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.