20g Tattarijauho, keskisen Myllyn (S-marketista). 180 astetta 30-40 minuuttia tai kunnes taikina ei tartu enää puutikkuun. 30-40 minuuttia tai kunnes taikina ei tartu enää puutikkuun
170 astetta ja 40-50 minuuttia. 40-50 minuuttia Jos näyttää, että kakku tummuu liikaa laita leivinpaperi paiston puolivälissä vuoan päälle estämään tummumista
Makealupiini on paitsi täydellinen proteiininlähde sisältäen kaikki välttämättömät aminohapot, se on myös täynnä ravintokuituja, tyydyttymättömiä rasvahappoja, E-vitamiinia, kaliumia, kalsiumia, rautaa ja karoteenia
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. L. u. p. a. s. i. n. j. o. e. m. l. k. t. ä. F. B. c. v. r. ,. h. d. T. b. y. ö. H. V. P. f. J. . O. 1. 5. (. 7. 0. g. ). R. M. K. S. 6. 4. %. 8. 2. d l
Foodin tai saa myös S-marketista. Ohjeesta tulee 7 pasteijaa. Yhden pasteijan arvot. 31 kaloria. P. 3. 3g. H. R. 0. 5g. Taikina on siis sama kuin eilisen Napoleon piirakan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.