Tein eilen illalla 8. 11. 07 ruuaksi päärynä-viinipossua ja lisäkkeeksi tummaa villiriisiä. Tein possun hyvin pitkältä Mitä tänään syötäisiin -ohjelman reseptin mukaan, joka löytyy myös netistä Mitä tänään syötäisiin -ohjelman reseptihausta
Mustan riisin voi hyvin korvata punaisella riisillä tai villiriisillä. Oho, ihan ku oltais ulkomailla. Markuksen spontaani huudahdus maistettuaan salaattia
Minulla ja siskollani on ollut melko vahvat sieniangstit pienestä saakka. Kaikki taisi alkaa siitä kun äitimme keksi eräänä päivänä tutustuttaa meidät sienien ihmeelliseen maailmaan ja valmisti – oman muistikuvani mukaan – harmaata keittoa jossa lillui harmaita, limaisia säilykeherkkusienimollukoita
Täällä Espanjassa ollessa täytyy tietenkin kokeilla tehdä ruokaa paikallisista raaka-aineista, joista tällä kertaa pääosaa sai näytellä chorizo-makkara
Tein quinoasalaattia suositun Tel-Avivilaisen kahvilaravintolan(Orna&Ella) reseptiä mukaellen. Vaikka muutin sitä aika lailla alkuperäisen reseptin ainesten puutteesta johtuen, tuli siitä hurjan hyvää ja varmasti teen uudelleenkin
Kun söin ensimmäistä kertaa riisipohjaista salaattia lempidelissäni New Yorkissa, ihastuin siihen täysin ja jouduin ostamaan vielä toisen annoksen mukaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.