Halkaise jokainen leivos laskiaispullan tapaan kahtia ja täytä hillola/Nutellalla ja kermalla. Tänä vuonna kovaksi hitiksi nousseet Nutellalla täytetyt laskiaspullat täytyi testata ja pitää suorilta käsiltä todeta, että olipa pettymys
Y. r. i. t. n. m. e. ä. ,. k. s. o. l. a. p. u. j. y. h. v. (. d. ö. Ä. ). J. S. w. M. R. O. K. P. L. T. 2. 0. 5. N. -. g. 1. +. 3. 4. c. A. V. 8. d l. t l
Löysin tällaisen tosi herkullisen kuuloisen reseptin ja kokeilin valmistaa sitä toissapäivänä itse. Kakusta tuli tosi hyvän makuinen ja olin yllättynyt, kuinka hyvällä tavalla makea siitä tuli vaikken lisännyt yhtään sokeria taikinaan
Herkullinen tuoreen ruisleivän tuoksu. Jes, ihanaa Voice of Finland on taas alkanut telkkarista. Minä niin tykkään noista musiikkiohjelmista eikä tuolta telsusta oikein muuta
O. l. e. n. h. t. i. y. v. u. o. s. a. r. ö. k. m. ä. p. -. j. (. ). ,. d. V. M. P. b. g. c. –. N. Y. f. z. <. 3. A. D. E. L. F. R. G. I. T. U. 7. 5. ½. 1. H. 0. +. 2. /. 4. S. ˚. C. Ä. K. w. d l. t l
Kasta lasin pohja jauhoissa ja paina sillä kolo jokaisen pullan keskelle. Okei nyt tulee sellainen herkkuresepti, jota ei voi ohittaa, nimittäin kristallipullat täytettynä rahkalla ja ripauksella lakritsijauhetta
Vastaleivotun leivän tuoksu tekee mut niin äärettömän onnelliseksi. Tuoksuvaa lauantaita. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
Tämä mustikkapiirakkaohje on ehdoton luotto-ohjeeni. Sisältää terveellisiä aineksia, ja tätä syntyy kerralla niin paljon, että siitä riittää kätevästi pakkaseenkin
En muista milloin viimeksi olisin tehnyt italianpataa. Vaikka se on oikeasti melkoisen hyvä ja helppo pataruoka, josta riittää syötävää parille päivälle, kun tekee kerralla riittävän suuren annoksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.