Sunnuntaina iski himo alkaa leipomaan pullia pakkaseen. En halunnut tehdä ihan perinteisiä kanelipullia joten näihin päätyi täytteeksi vaniljakastiketta ja mansikkahilloa
Perus kanelipullien päällä oli jonkinlainen kuorruteja se teki pullasta. Tee kuorrute (konella, jotta siitä tulee tasaista) ja pursota sitä pullien päälle
Pull apart kokoamisohjeet kävin lunttaamassa The Pioneer woman -blogista. Asettele yhdelle osalla 4-5 mozzarella viipaletta ja basilikan lehtiä, lisää halutessasi myös raastettua parmesaania. Laita mozzarella viipaleet aina samoille kohdille ja kuvasta poiketen laita yhteen kerrokseen 4-5 viipaletta mozzarellaa. Leikkaa 4-5 osaan mozzarellapalojen välistä. Paista leipää 200 asteessa noin 40-45 minuuttia tai kunnes leipä on kypsä
Kyseessä ei ole siis mikään "jauho-lihaan verrattavia aineita makkara", vaan sitä mitä lupaakin. Fenkolisinappi 1 dl crème fraichea 2 rkl Dijon-sinappia 1 1⁄2 tl murskattuja Fenkolin siemeniä Sekoita sekasin ja tarjoa "Pyttärin" kanssa Tryffelisinappi 4 rkl Dijon-sinappia 1 tl tryffelimurskaa öljyssä Sekoita sekasin ja tarjoa "Pyttärin" kanssa 1 pkt
4-6 valkosipulinkynttä murskana. 4-6 valkosipulinkynttä murskana. Kello ei herätä sinä aamuna, ei edes linnunlaulu, saati raikkaan hajuinen aamusuudelma
Kohota pullia vielä noin 20-30 minuuttia kunnes pullat ovat kohonneet hyvin. Paista pullia 200 asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia kunnes pullat ovat kypsiä ja kauniin värisiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.