Uunilohi on helppo tehdä, varsinkin, jos saa valmiin fileen kaupasta. Lähikaupassa oli fileet tarjouksessa ja päätin tehdä uunilohta pestokuorrutteella
Uunilohta on kiva varioida eri tavoin. Tällä kertaa, mieheni ehdotuksesta, sitä maustoi pesto. Pesto tehdään perinteisesti basilikasta, parmesanista, oliiviöljystä ja pinjansiemenistä
Otan kaupasta mukaani aina tuoreen RuokaPirkka - lehden. Aniharvoin lehdessä onmitään kokeilemaan houkuttelevaa, ohjeet ovat perin yksinkertaisia, kaikille sopivia
150 g punaista chiliä tämähän on aivan liian epämääräinen määritelmä chilistä tosiharrastajan mielestä, mutta plussakaupan hyllyn äärellä riittävä tieto. 150 g punaista paprikaa. 150 g punaista chiliä. 150 g punaista paprikaa
Hakaniemen hallista löytyi punakampelaa. Loistava kala. Kampelaa ei pidä valmistaa aivan vastapyydettynä, vaan se pitää perata ja jättää lepäämään seuraavaan päivään ennen ruoaksi laittamista
Nyt päätin testata jotain uutta, nimittäin pestolohta. Uunilohi on helppo arjen pelastaja. Se valmistuu nopeasti, on herkullista ja siitä saa hyviä rasvahappoja
R. e. d. V. l. v. t. o. n. u. p. a. ä. r. i. ,. h. m. j. s. k. E. y. ö. M. N. P. J. b. K. T. -. A. D. c. g. /. H. 5. S. 2. L. 0. 3. 1. (. ). 6. 7. 4. O. U. d l. t l
Jotta punainen samettikakku olisi edelleen punaista, amerikkalaiset leipojat alkoivat värjätä taikinan punaiseksi kaikin konstein - punajuurilla tai karamellivärillä
4 punaista paprikaa. 4 punaista paprikaa. Jos on aikaa, kannattaa tehdä pataruokaa. Pääset helpolla - vähän pilkkomista ja joskus vähän ruskistamista, uuni hoitaa loput
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.