Punajuurikeitto ja sitruksinen aperitiivi
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 cl cointreauta
  • 6 cl tuorepuristettua appelsiinimehua
  • 6 cl kivennäisvettä
  • 2 pkt
  • 5 dl vettä
  • 120 g smetanaa
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1-2 tl
  • 3 siivua
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl sitruunankuorta
  • ripaus neilikkaa
  • sormisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.