Punajuurileipää, parsakaalikeittoa, hummusta ja vispipuuroa
Helmin HeVi-osasto
Helmin HeVi-osasto
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2,5 dl kikherneitä
  • 1½ rkl tahinia
  • 1/4 dl vettä
  • 1/4 dl sitruunamehua
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • 1/4 dl persiljaa
  • ½-1 tl suolaa
  • 1/4 dl vettä
  • ripaus paprikajauhetta
  • 4-6 annosta
  • 10 cm
  • 4 isoa perunaa
  • 1 porkkana
  • 1 parsakaali
  • 2 rkl öljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.