Punajuuripyree. Käytä sauvasekoitinta ja tee punajuuripyreestä samettisen pehmeä. Viikuna-vuohenjuustosalaatti, kampasimpukoita yrtti-valkoviinikastikkeessa, piparjuurikerma sekä punajuuripyree
Viime aikojen yksi parhaimmista lauantai-illan pääruoista on ollut punajuuririsotto. Eikä synkän ja pimeän syksyillan menussa ollut muutenkaan mitään valittamista
Olin koko viimeviikon flunssassa ja sänkypotilaana. Viikonloppua kohti olo alkoi kumminkin parantua ja aloin kehittelemään mielessäni uutta reseptiä punajuuresta ja vuohenjuustosta
Tee ensin punajuuripyree. Sekoita uudelleen, siivilöi sileäksi punajuuripyreeksi ja nosta syrjään. Onko sinulle tullut eteen tilanne, että kaapissasi odottaa ne hyvinkin perinteisiltä tuntuvat kotimaiset raaka-aineet, mutta se perinteinen lopputulos tuntuu tylsältä
punajuuripyree (ylläolevan ohjeen mukaan). Leivo pizzapohjat valmiiksi ja levitä täytteet juuri tässä ylläolevassa järjestyksessä, eli ensin smetana (notkista ensin), sitten punajuuripyree jne
Ei pihvi aina tarvitse perunaa ja punaviinikastiketta, vai mitä. Tai meillä ainakaan näin ei asia ole. Itseasiassa en ole kovin monta kerta tainnut tuollaista komboa edes valmistaa
Reilu viikko sitten suuntasimme Joensuun Ilosaarirockiin. Festariruoat ovat parantuneet huimasti parissa vuodessa, mutta haikailin silti ravintolaillallisen perään
Aloitimme Clarionin Kitchen & Table -ravintossa nauttimamme ja Marcuksen suunnitteleman lounasmenun maistelemalla alkuun Beetroot Tartaria, joka sisälsi punajuuripyreetä, piparjuuricreméä, manteleita ja tryffeleitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.