Punajuuri-vuohenjuustokiusaus
Ahmija
Ahmija
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 kg punajuuria
  • 700 g nauta-sikajauhelihaa (tai turvotettua soijarouhetta tai muuta jauhelihaa)
  • 400 g pehmeää vuohenmaitojuustoa (tuorejuustoa, eli ilman sitä "kitti"pintaa, esim Chavrouxin pyramidit)
  • 2 sipulia (n. 300 g)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 0,75 dl punaviinietikkaa
  • 2 rkl kuivattua rakuunaa
  • n. 2 tl rouhittua mustapippuria
  • n. 1 rkl suolaa
  • 100 g pinjansiemeniä
  • 4 dl kermaa
  • 0,5 dl juoksevaa hunajaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.