Punajuurta kolmella tavalla
Jauhoton taikina
Jauhoton taikina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 dl punajuurimehua (itse lingottua tai Biottan valmista)
  • 3 liivatelehteä Vuoraa noin
  • 15 cm rasia kelmulla
  • 150 g raakaa punajuurta kuorittuna
  • 40 g tomusokeria
  • 2-3 punajuurta neljään lohkoon leikattuna (pestyina ja kuorineen)
  • 1-2 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • juoksevaa hunajaa
  • 2 dl villirucolaa
  • 0,5 dl hyvää oliiviöljyä
  • 1-2 tl balsamiviinietikkaa
  • 8 pientä noin
  • 1 cm vahvuista viipaletta vuohenjuustoa
  • saksanpähkinöitä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.