Siksi olinkin iloinen, kun söimme viikonloppuna lihan lisukkeeksi punakaalisalaattia. Haudutettu punakaali on tuttu maku joulupöydässä jo vuosien takaa, mutta nyt näen edessäni granaattiomenan siemenillä, pähkinöillä ja juustolla pimpattua punakaalisalaattia kalkkunan tai kinkun kanssa
Ihana punakaalisalaatti. Joskus sitä muistaa jonkun ohjeen,jonka näki joskus jossain ja jota piti tehdä,mutta sitten sitä ei kuitenkaan tullut tehneeksi
Punakaalisalaatti(8 annosta lisäkkeenä ja 4 annosta pääruokana)400g punakaaliaripaus suolaapuolen sitruunan mehu2rkl tahinia(seesaminsiementahnaa)1rkl hunajaaripaus mustapippuria0,5 ruukkua tammenlehtisalaattia tms. Jos haluat salaatista ruokaisamman niin valmista punakaalisalaatti yllä olevan ohjeen mukaan ja lisää siihen300-400g broilerin fileesuikaleita10 kirsikkatomaattia 8 annosta l
Lämmin punakaalisalaatti on maukas lisukesalaatti, josta meillä pitivät kaikki. Jostain syystä talvella on kiva, kun nauttii osan salaattia lämpimänä ja että siinä on kaunis vahva väri
Siskolta taas. )1. Pitkä kurkku (saa olla hieman ohuempi)1. Isompi tomattiSäilykemaissiaPunakaalia2. Keitettyä munaaMozzarellaaTilliä● Pese kurkku, tomatti ja kaali● Pilko kaali suikaleiksi, kuutioi kurkku ja viipaloi tomatti● Keitä munia n 7-10 minuuttia, jäähdytä, kuori ja koverra joko koristeeksi salaatin päälle tai kuutio sekaan● Kuutioi mozzarella, pilko tilli● Sekoita kaikki keskenään ja lisää kastikeKastikkeeseen
PunakaalisalaattiPunakaaliaomenaa Raastettuna ja sekoitettuna keskenään. Viikolla teki mieli lihakastiketta ja kun uuni oli sopivasti päällä niin oti pakkasesta sulamaan rypsipossun suikaleita
Täytteinä toimivat tällä kertaa paistettu ruusukaali, papumokko ja punakaalisalaatti. Täytetyt tortillat ovat varmasti yksi helpoimmista ja suosituimmista arkipäivällisistä
Äiti oli paistanut kinkun ja savustanut lohen sekä tehnyt rosollia ja punakaalisalaattia. Lauantaina järkättiin taas äidin kanssa perinteiset pikkujoulut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.