2 dl hyvälaatuista oliiviöljyä. 2 dl hyvälaatuista oliiviöljyä. Marinoitu punasipuli maustaa salaatit ja sopii erilaisten liha- ja makkaruokien lisäkkeeksi
2 rkl balsamicoa. 2 rkl balsamicoa. Hyväkin ruoka-annos jää vaisuksi ilman kunnon lisukkeita. Tässä näin laiskan lauantaiaamun kunniaksi oivallinen resepti, joka sopii lisäkkeeksi moneen annokseen
x. 2. 2. 2. 2. P. u. n. a. s. i. p. l. o. t. ä. m. y. k. e. r. T. v. h. j. d. K. ,. S. E. b. g. A. ö. R. V. I. N. 1. (. ). 4. c. -. 9. L. 0. C. M. Z. D. O. /. 3. w. B. f. F. W. Y. G. U. H. J. T l. d l
2. 2. 2. 2. P. u. n. a. s. i. p. l. t. k. e. v. ,. y. ä. m. r. o. -. h. j. M. T. 1. d. (. ). 5. K. L. 8. 0. A. g. ö. H. ". å. c. w. b. O. 6. {. S. B. }. N. a l. d l. t l
Kaksi pientä punasipulia (Tai kolme jos uskot että tämä on hyvää)MarinadiValkoviinietikkaa puoli desiäKasvisöljyä desilitraBalsamico pari teelusikallistaSirtuunamehua pari teelusikallistaRuskeaa sokeria pari ruokalusikallistaDijon-sinappia 1/2 tlSuolaa 1 tlPippuria 1/2 tlSekoita marinadiainekset kunnolla sekaisin
Tänään on vuorossa marinoidut punasipulit sekä jälkiruoka…. Mutta tänään lähtevät siis punasipulit marinadiin, jotta ne ovat huomenna pehmeitä ja maukkaita
2 punasipulia, puolikkaat hyvin ohuiksi siivutettuina. 2 tl suolaa. 2 punasipulia. 2 tl suolaa. Marinoitu punasipuli on kirpakkaan hyvää ja sopii erinomaisesti salaatteihin
Leikkaa punasipulit niin ohuiksi renkaiksi kuin vain osaat. 2 punasipulia. 2 tl hunaja-omenaviinietikkaa. (kokeiltu on myös puolen tunnin maustumisen jälkeen, ihan hyvää niinkin) 2 punasipulia
punasipulit. punasipulit. Pikkelöity punasipuli on ihana ja helppo herkku mikä maistuu. ympäri vuoden. Parhaimmillaan liha- ja grilliruokien lisukkeena, sekä aivan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.