Tämä herkullinen punaviinissähaudutettu lihapata sopii loistavasti sunnuntai päivälliseksi. Mikäli sitä jää yli, niin sitä voi syödä seuraavinakin päivinä, koska se vain paranee uudelleen lämmitettäessä
Punaviinissähaudutettua mustekalaa. Filed under. Ruokaohjeet — Jätä kommentti. 19/05/2014. Päivällinen oli tällä kertaa jostain kreikan suunnalta, ja siihen käytetyt 2 kokonaista mustekalaa Lidlin pakastealtaasta
Herkullista ruokaa, joka maistuu aina, kun on aikaa hauduttaa ruokaa uunissa vähintään kolme tuntia. Nyt on kyllä pakko kehua, että on muuten paras possuateria, minkä olen koskaan syönyt
Hiero lapaan (vaihtoehtoisesti voit käyttää myös potkaa tai niskaa) suolaa ja pippuria. Nosta liha uunivuokaan ja lisää kaveriksi puolitettu valkosipuli
punaviinissä on siis hauduteltu karitsaa, ehkä kyljyksiä, ehkä jotain muuta. pieniä porkkanoita, varhaiskaalia ja pieniä kesäkurpitsoita nopeasti voissa haudutettuina
Karitsan paahtorulla punaviini-mustaherukkaliemessä haudutettuna. Innoittajana sille toimi tuo Ragùn 18 tuntia haudutettu ja Naapurinpojassa kyyneliä kirvoittanut karitsanlapa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.