Salsaverden juju on se, että ainekset on hienonnettu todella hyvin. Käytä samana päivänä, salsa ei säily kunnollisena seuraavaan päivään edes jääkaapissa
N. y. t. v. i. h. e. r. ä. j. a. k. u. n. o. l. A. s. m. d. p. T. P. ,. B. S. b. ö. E. g. –. -. O. Y. J. V. G. R. &. M. K. 2. 5. 1. 0. (. w. ). f. d l. t l
Tarjoile salsaverden kera. Kahta suomalaisten suosikkiarkiruokaa hauskasti yhdistävä, herkullinen tortillalasagne valmistuu nopeasti ja maistuu todistetusti koko perheelle yksivuotiaasta lähtien
Salsaverde sopii salaatteihin, lämpimien kasvisten kastikkeeksi ja paistetun kalan seuraksi. Alun perin italialainen salsaverde on valmistettu käsin silppuamalla, nykyversio syntyy monitoimikoneella
M. e. k. s. i. o. l. a. n. v. r. d. f. c. t. u. /. y. ä. O. h. j. m. ,. H. g. 6. p. 4. S. (. =. ). V. w. B. L. T. -. C. I. ö. E. N. ". F. 3. 5. 1. P. J. b. R. d l
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Meillä paahtopaisti marinoitui kolme päivää, mutta yhdenkin päivän marinointi varmasti riittää
Tiesin että hodarisämpylät ja savustettu hirvi todellakin kaipaavat sipulia, ja oikeassa olin. Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue
) Muutenkin tähän aikaan kannattaa käyttää enemmän erilaisia kaaleja. Punakaalissa on erityisen paljon syöpää ehkäiseviä glukosinolaattejaja siinä on myös enemmän C-vitamiinia kuin kaverissaan valkokaalissa
Toimii parhaiten meksikolaisen ruoan maustajana, mutta taipuu moneen – itse olen viimeisen viikon aikana syönyt tätä salsaa leivän päällä, riisin seassa, pizzan päällä, dippinä kasviksille ja lusikalla suoraan purkista
T. ä. m. k. e. i. t. o. u. l. s. a. r. j. n. ”. p. C. h. z. ,. –. M. y. v. f. g. d. O. ö. R. b. H. I. P. A. V. -. 1. 5. 0. c. (. ). 3. 8. 2. K. F. L. N
Olen kovasti tykästynyt sen pirtsakkaan makuun ja päätinpä kokeilla tehdä sitä itsekin. Kiinalaisissa ravintoloissa on usein tarjolla marinoitua kaalisalaattia
Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
Paahdettuihin, balsamicolla marinoituihin punajuurin löytyi puolestaan idea Alkon sivuilta. ssä varsin erikoisen kuuloista, punaviinissä keitettyä sisäfileepihviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.