Punaviinissä marinoitu lampaanviulu, salsa verde ja papu-makkara-tomaattihöystö
Gurmee
Gurmee
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Lampaanviulu
  • 1 lampaanviulu
  • 2,5 kg
  • Marinadi
  • 4 valkosipulinkynttä 3 dl punaviiniä
  • 0,5 dl soijakastiketta
  • 0,5 dl juoksevaa hunajaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 tl paprikajauhetta
  • n. 1 tl mustapippuria myllystä
  • muutama rosmariinin- ja timjaminoksa
  • (lehtipersiljaa koristeluun)
  • 4 dl keitettyjä valkoisia papuja
  • 4 valkosipulinkynttä 2 mausteista raakamakkaraa
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 800 g kirsikkatomaatteja tai 2 prk ( 400 g) säilöttyjä kuorittuja tomaatteja
  • 500 g vihreitä leikkopapuja
  • n. 1 tl sormisuolaa
  • n. 1 tl mustapippuria myllystä
  • 4 valkosipulinkynttä 3 dl hienonnettua lehtipersiljaa
  • 3 dl hienonnettua basilikaa
  • 0,5 dl hienonnettua minttua
  • 2 rkl kapriksia
  • 4 pikkusuolakurkkua
  • 4 anjovisfileetä 1 rkl dijonsinappia
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • n. 1 dl oliiviöljyä
  • 1 tl (sormi)suolaa
  • n. 1 tl mustapippuria myllystä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.