Tämän kinkkupiirakan kuva on möllötellyt luonnoksissa jo puolisen vuotta. Muistin sen tänään, kun alkoi tehdä tavattomasti mieli suolaista kinkkupiirakkaa
Hiphei ja vuosi kohta onkin päätöksessään. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
Hyvää uutta vuotta 2015. Vuosi 2014 on takana ja edessä odottaa monta ihanaa asiaa. Blogirintamalla on tulossa muutama isompi projekti, jota kovasti odotan
N. e. t. i. n. o. a. v. u. s. ,. r. l. h. k. p. y. d. f. ". M. m. ä. -. j. ö. S. I. (. R. A. g. b. K. 1. 6. ). E. P. J. H. T. 2. 5. 0. B. V. L. 3. 4. 7. d l. t l
Uuden vuoden lähestyessä ajattelin jakaa teidän kanssanne täytettyjen perunarieskojen reseptin. Tein näitä pojan syntymäpäiville joulukuun alkupuolella ja ne olivat heti pizzan jälkeen vieraiden suosikki suolainen
Vuodessa ystäviä on kerääntynyt lähes 2700 ja se on musta ihan hurjan paljon. Hyvää Uutta Vuotta. Vuosi 2015 on aluillaan, mutta ennen kuin siirrytään Paleokeittiössä uuteen vuoteen, niin muistellaanpa vielä hetki vanhaa
a. s. k. r. t. e. l. i. n. m. y. ö. p. u. b. o. R. v. ä. h. j. f. K. 1. 0. %. g. V. (. ). ,. T. d. D. c. H. P. -. E. F. J. S. 3. 5. I. 2. M. 6. 7. A. n l
Ja siitä kakusta tulikin sitten ihan maininnan arvoinen kakku. Bongasin nimittäin kermatoffeisen popcorn-juustokakun reseptin eräästä brittiläisestä "ruokapirkasta", jota sitten hienosäädin suomalaiseen juustokakkumielikuvaani sopivaksi
Sellaista palkintoa tässä taas yksi päivä tavoittelin, kun töihin vein "lämpimäisiä" heti aamulla. Nyt jää nuo "normaalit" jauhot vähälle turhan vähän käytölle, joten tällä tavalla niistä on helppo päästä eroon
Paperiset, karkeilla täytetyt pinjatat ovat meksikolaisten juhlien ohjelmanumero. Karkkiyllätyksellä täytetty, syötävä pinjata sopii hyvin myös suomalaiseen uuden vuoden juhlaan
Uuden vuoden juhliin halusin tehdä hyydykekakun, mielellään jollain uudella reseptillä. Kevään Me-lehdestä (5/2014) löysin hyvän ohjeen nimellä Kirpeän hedelmäinen moussekakku
s. i. n. ä. e. t. a. o. T. m. h. r. k. u. l. v. j. p. y. b. g. L. c. ,. ö. J. d. A. ". B. H. f. 1. 4. 0. 8. 3. V. E. 2. 5. 6. -. 7. 9. K. N. S. (. ). i l
V. i. m. e. n. v. u. o. d. p. ä. t. y. s. l. r. a. h. k. O. j. /. f. ,. H. M. J. D. S. T. -. K. L. (. g. b. c. ). 1. 2. 0. 5. 4. ö. 8. 7. Ä. 3. P. N. ½. 6. E. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.