Puolialastomana – raparperikakku
Suolaa& hunajaa
Suolaa& hunajaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 15 hengelle
  • 250 g pehmeää voita
  • 300 g sokeria (3 dl)
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 5 kananmunaa 150 g ranskankermaa
  • 2 dl maitoa
  • 1/2 dl sitruunamehua
  • 400 g vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • yhteensä noin kilo raparperinvarsia
  • 1/2 dl punaviiniä
  • 1/2 d appelsiinista puristettua appelsiinimehua
  • 2 dl sokeria
  • nokare voita
  • 4 dl vispikermaa
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • sokeria
  • vaniljasokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.