Ihanaa huomata, että syksy on saapunut hieman kunnollisemmin. Vielä kuitenkin todella lämpimät päivät yllättävät, mutta kahvipöytään ovat marjat aivan lopullisesti saapuneet
Puolukkapiiras (taatelilla makeutettu). Olen viime aikoina yrittänyt makeuttaa asioita ilman sokeria. Sokerittomuuspropagandassa kehotetaan yleensä luopumaan kaikista makeutusaineista, mutta käytän ainakin hunajaa, kookosnektaria ja karobsiirappia
Tällainen syksyinen herkku tuli vastaan eräästä blogista. Bloginpitäjä oli löytänyt reseptin italialaisilta leivontasivuilta ja muutellut sitä omiin tarpeisiinsa
Niinpä ensimmäisenä kirjasta kokeiluun meni makeileva puolukkapiiras, jossa yhdistyy täydellisesti kirpeä marja, makea kinuski ja kahvilla maustettu kerma
feed image link. Lokakuuni on alkanut leipoen, mutta niin se aina tekee. Ilmat viilenevät kertaheitolla jäätävän kylmiksi ja hellan lämpö on lohduttava muisto jostain kaukaisesta asiasta nimeltä aurinko
Herkullinen puolukkapiiras kermaviilillä. Pieni hemmotteluhetki meille kahdelle. Se on vain leikata tuosta, kaksi ihanaa puolukkapiirakan palasta, niin
En halunnut tehdä vakiopiirakkaa, joten testiin päätyi kirjakaapin uumenissa liian kauan yksin olleen Sikke Sumarin Makeaa mahan täydeltä -kirjan "Hurmaava puolukkapiiras"
Halusin tehdä myös makean piirakan synttärijuhlille ja se oli tälläkertaa puolukkapiiras. Minusta puolukka on ihanaa ja koska se on kirpeä,ajattelin makeudeksi laittaa toffeeta,eli kondensoitua maitoa
O. l. e. n. t. h. y. m. a. r. k. i. p. o. s. j. ä. v. u. P. ,. g. d. J. T. ö. 2. 4. 1. 8. 0. ½. S. N. L. 3. c. f. 5. A. (. ). V. 7. F. b. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.