Pyhän Honoriuksen Kakku
Noidan keittokirja
Noidan keittokirja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 7 1/2 dl
  • 2 dl kakku
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 4 rkl voita
  • 3 dl kylmää vettä
  • 1 rkl jauhoja
  • 400 g voita
  • 100 g voita
  • 2 1/2 dl vettä
  • 1 rkl suolaa
  • 1/2 kg jauhoja
  • 350 g voita
  • 135 g jauhoja
  • 2 dl
  • 2 1/2 dl vettä
  • 60 g voita
  • hyppysellinen suolaa
  • 4 kananmunaa
  • Sihtaa jauhot.
  • 5 munankeltuaista
  • 4 rkl sokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.