V. a. l. m. i. s. t. u. k. 3. 0. -. 6. n. 4. o. g. U. p. e. r. y. ä. 1. (. ). H. K. b. 2. N. v. 5. j. Ö. ½. P. c. M. x. Y. S. L. h. d. R. O. p k. r s. g )
Toisinaan vastaan käveli dolsot bibimbap, eli kuumassa savipadassa tarjoiltu pyttipannu. Bibimbap tarkoittaa koreaksi kuulemma ”riisiä lihan ja erilaisten kasvisten kanssa”
Kotitekoinen pyttipannu on maukasta ja kauniin värikästä kun kasviksia käyttää monipuolisesti. Pyttipannu on varmaan monille tuttu jonkinasteisena suosikkiruokana
Kuori ja paloittele juurekset. Pane juurekset uunivuokaan, valuta päälle öljyä ja hunajaa. Lisää mausteet, sekoita ja kypsennä juureksia 200-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä pintaansa
Kummoisempi kokkaaminen ei siis kutsunut, joten pyttipannu oli ilmeinen ratkaisu. Pyttipannu kahdelle. Jos haluat tehdä alkuperäisen pyttipannun, aloita sipulien paistamisesta
Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Huuhdo ja suikaloi purjosipuli. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Yhdistä liha, purjosipuli, valkosipuli, soijakastike ja mustapippuri keskenään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.