Olo tulee kylläiseksi ja ravituksi ja elimistö säästyy korkealta insuliinipiikiltä. Sen jälkeen, kun olen päässyt raakakakkujen maailmaan, jossa valkojauhotuotteiden, sokerin ja maitotaloustuotteiden sijasta käytetäänkin pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kylmäpuristettua kookosöljyä, marjoja ja hedelmiä sekä makeutukseen hieman hunajaa tai agavesiirappia ja mahdollisesti ripaus vaniljasokeria, en enää perinteisiä kakkuja ja leivonnaisia oikeastaan kaipaa
Pääsiäinen kun lähestyy ajattelin testata vaihtelun vuoksi porkkanakakun tekoa raakakakkuna. Raaka porkkanakakku on ollut ajatuksissa useissa tilanteissa ja olinkin tallentanut kirjanmerkkeihin usean erilaisen porkkanakakun odottamaan oikeaa hetkeä
valmistaa ensimmäistä kertaa elämässä raa’an leivonnaisen, eli raa’an mustikkapiirakan. myöntää, että raakakakut eivät ole minua täysin hurmanneet enkä oikein ymmärrä
Kehittelin piparitaikinasta herkullisen ja aavistuksen terveellisemmän version, jota voi syödä piparitaikinan tavoin raakana ja joka tyydyttää makean- ja piparitaikinanhimosi täydellisesti
Raakamantelivoi (n. Cashew, manteli, maapähkinä, parapähkinä – give me dem all. ksi) kuolaamassa pähkinävoivalikoimaa, kun sain ajatuksen tehdä mantelivoita pitkästä aikaa itse
Oletko vähähiilihydraattisella dieetillä ja tekisi mieli herkutella. Raaka karppivanukas. Vanukas makeutetaan karppisokerilla, eli erytritolilla, joka valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista
M. e. i. l. ä. o. n. a. m. t. h. y. ö. j. H. v. r. u. k. ,. s. d. P. N. p. K. b. g. R. Y. T. S. L. c. +. 5. 3. 2. A. J. -. 1. 0. 4. (. ). O. w. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.