Mutta, yllätys, yllätys, oma suosikkini ei olekaan se kermainen versio vaan lemppareitani on joko pannulla raakapaistetut, joita ei kyllä oikein viitsi tehdä kuin kahdelle, tai lihaliemessä haudutetut valkosipuli-rosmariiniperunat
Lisää porkkanaraaste ja perunakuutiot. Nyt on paras lohikeitto, mitä olen syönyt. Täyteläisen hyvää. 400 g merilohifilettä (kirjolohikin käy) kuutioina
(Laita perunakuutiot kiehumaan, n. Ensimmäiseksi esittäisin toivomuksen, ettet nauraisi kuvalleni. Miten ihmeessä lihapullista ja perunamuussista voisi saada herkullisen näköisen kuvan
Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät. Ruotsissa alkeellisimmankin huoltoaseman vitriinissä on rapuja ja majoneesia pursuilevia leipiä
Karitsan paahtopaistista syntyy mehevät pihvit. Pyydä kauppiasta litistämään karitsan paahtopaistit mureuttajassa tai nuiji liha itse tasapaksuiksi pihveiksi muovikelmun välissä
Lado päälle perunakuutiot, painele niitä kastikkeeseen. Miten ärsyttävää ihailtavaa on, että ihminen on äärimmäisen kaunis, hoikka, nuori, ruokaa rakastava, monilahjakkuus ja kosmopoliitti, joka osaa vielä kaiken lisäksi tehdä ruokaa
Nauris- ja perunakuutiot päällä, punajuuret alla, välissä ja päällä smetanaa ja vuohenjuustoa. Nauris- ja perunakuutiot hautuvat al dente -pehmeiksi oliiviöljyn ja rosmariinin sekoituksessa
Sekoita kastikeaineet ja kaada seos perunakuutioiden joukkoon. Levitä paahtopaistiviipaleiden päälle ruokalusikallinen perunasalaattia sekä muutama oksa rucolaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.