Elokuu hiipi luokse vaivihkaa, tuoden tänne pohjolaan jo viileän tuulen henkäyksen. Onneksi loppukesä on vielä erilaisten luonnon antimien parasta satokautta, joten luonnollisesti vadelmat, viinimarjat ja mustikat täyttävät pakastinta ja sienikausikin on käsillä
Muotoile lohihakkeluksesta jokaiselle lautaselle pieni raakapihvi. Raakapihvien lisänä maistuu nokare lohenmätiä ja ranskankermaa sekä viipale paahdettua leipää
1. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuelti. Keitä etikka, sokeri ja vesi etikkaliemeksi. Ota liedeltä ja laita punasipulirenkaat kuumaan liemeen maustumaan, anna jäähtyä
1. Sulata 1/3 voista. Miksaa se ja persilja sileäksi koneella. (Voit hakata persiljan myös käsin ja sekoittaa hyvin voisulaan) Vatkaa loppu huoneenlämpöinen voi seokseen
Raakapihvin nimen tartarpihvi legenda kertoo, että tataarit olisivat mureuttaneet lihan panemalla sen hevosen ja satulan väliin ja syöneet lihan sitten illalla raakana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.