Rahka- tuorejuustokakkuja
Viljatonta ruokaa
Viljatonta ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 225 astetta Irtopohjaisen vuoan pohja peitetään leivinpaperilla
  • 2 munaa
  • 0,75 dl sokeria
  • 0,75 dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 10 min Jäähtyneen
  • 3 dl vispikermaa
  • 2 rasiaa ( a´ 180 g ) rasvatonta maitorahkaa
  • 250 g kevyt tuorejuustoa
  • 3 dl tomusokeria
  • 130 g valkosuklaata
  • 0,5 sitruunan mehu
  • 5 kpl liivatelehteä
  • 4 rkl Puristetaan vesi pois liivatelehdistä ja sulatetaan lehdet nopeasti kuumassa sitruunamehussa. Sekoitetaan varovaisesti kermavaahto täytemassaan ja viimeiseksi vähän jäähtynyt liivate- sitruunamehuseos.
  • Joululta oli jäänyt 1 vähän vajaa rasia torttuhilloa jääkaappiin, siitä syntyi yksi kakku.
  • 2 dl vispikermaa
  • 2 purkkia a´ 180 g rasvatonta maitorahkaa
  • 1 vajaa rasia luumumarmelaadia ( n. 1 dl )
  • 2 tl kanelia
  • steviaa pieni henkäys
  • 4 liivatelehteä 3 rkl kiehuvaa vettä
  • Pohjan ohje on siis tuolla ensimmäisenä.
  • Vatkataan kerma ja siihen sekoitetaan kaikki muut ainekset paitsi kiehuvaan veteen liuennut liivate, se lurutetaan seokseen viimeisenä. Tämä viritelmä sopii hyvin myös jälkiruoaksi.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.