e. l. i. k. ä. r. s. a. ,. j. o. t. m. R. u. n. b. g. d. P. h. v. f. y. p. A. I. ö. E. ). T. 1. 5. (. =. 9. 0. 2. 4. S. Y. -. L. 3. K. J. V. +. ". 6. U. O. M. >. i l. d l. t l
Viime aikoina olen yleisön pyynnöstä tehnyt todella makeita suklaakakkuja. Itse olen vähän tasaisemman makean ystävä ja tämä kakku maistui omassa suussani oikein makoisalta
Jo jonkin aikaa blogimaailmassa on kohistu kananmunattomasta marengista ja kun sain GoGreenin kampanjapaketista kikhernetetran, niin pakkohan tätä ihmettä oli kokeilla
Toivottavasti viikonloppunne on sujunut yhtä mukavasti kuin minun. Olin perjantaina illastamassa ja iltaa viettämässä ystäväni kanssa hänen osakunnallaan ja siellä oli hurjan hauskaa
Siis vihdoin. Jotain muutakin kuin kasviksia ja pekonia. Mua alko melkeimpä jo ällöttämään se pekonin määrä mitä olen tunkenut kurkustani alas edellisen kuukauden aikana
Tein erääseen tilaisuuteen tällaista omenapiirakkaa. Toiveena oli maidoton ja kananmunaton piiras. Muokkasin äitini piimäkakun ohjetta niin että siitä tuli toiveiden mukainen
Tätä piirakkaa olen kokeillut mustikan lisäksi sekä omena- että persikkatäytteellä. Omenaversiossa suosittelen raastamista pehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi
Banaani on monikäyttöinen raaka-aine ja sillä voi hyvin korvata myös kananmunan leivonnassa. Minun mielestäni banaani ja suklaa sopivat hyvin yhteen, joten tässä olen täyttänyt ja päällystänyt kakun suklaa ganachella, mutta tätä kakkupohjaa voi käyttää perinteisenkin kermatäytekakun pohjana
Kun käytössä ei ole hapanmaitotuotteita, soijajogurtteja ja perineteinen majoneesikin on poissa laskuista, oli ilo löytää munattoman kotitekoisen majoneesin ohje
N. o. n. i. ,. p. t. k. ä. s. a. l. e. v. u. h. j. V. x. m. r. y. M. ö. I. J. d. -. b. w. E. T. A. (. D. ). 2. 4. 1. 0. g. S. L. K. P. &. 5. 3. Y. H. d l. t l
1. Valmista taikinajuuri lämmittämällä maito mikrossa kädenlämpöiseksi (37°C/ kuivahiiva 42°C). Lisää hiiva sekoittaen ja sitten loput taikinajuureen tulevat ainekset
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.