B. l. o. g. i. n. k. r. j. t. a. m. e. h. y. v. ä. -. u. s. –. O. p. ,. J. H. 1. ). (. c. d. 2. /. f. 3. 4. 5. b. 6. ö. +. E. T. A. V. ½. ¼. K. P. M. w. L. D. n l. t l
75 g sulatettua tai pehmeää voitaRahkapullat mustikoilla (16 pullaa). Nämä pullat voi tehdä mustikoiden kera tai ilman tai vaihtaa johonkin toiseen marjaan
pellillinen250 g kylmää maitoa1 muna60 g sokeria250 g vehnäjauhoja1/2 palaa hiivaa1 tl suolaa2 tl kardemummaa60 g pehmeää voita paloina250 g vehnäjauhojaRahkatäyte
Minun tämän talven hittituotteeni on ollut kuivatut luomuaprikoosit. Ne on sitten hyviä. Ihan sellaisenaan, ruuassa, leivonnaisissa, puurossa, you name it
Kyseessä on siis vuokaleipä. Onko se tylsää. Mene ja tiedä, ihanan helppoa se ainakin on. 2 leipää. 5 dl maitoa (tai soijamaitoa tai puolet ja puolet, mitä nyt kaapista löytyy)
Onhan ihan perinteisetkin rahkapullat hyviä, mutta nämä voittaa ne kyllä ihan täysillä. Okei nyt tulee sellainen herkkuresepti, jota ei voi ohittaa, nimittäin kristallipullat täytettynä rahkalla ja ripauksella lakritsijauhetta
Rusinaiset rahkapullat. Meille on tulossa tänään vieraita ja mikäs sen parempi tekosyy vähän leipoa. Jääkaapista löytyi vanhaksi menevää maitorahkaa, joten päädyin tekemään rahkapullia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.