Rahka-raparperipiiras
Kimara cake
Kimara cake
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 lasia vehnäjauhoja
  • 2 lasia sokeria
  • 2 tl soodaa
  • 250 g voisulaa
  • 1 kananmuna
  • 1 lasi kermaviiliä tai piimää
  • 2 prk maitorahkaa
  • 1 lasi sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 200 g raparperin paloja
  • 2 osaan. Lisää toiseen osaan muna ja kermaviili / piimä ja sekoita tasaiseksi, jätä toinen osa odottamaan. Levitä taikina uunipellile tai vuoan pohjalle. Levitä raparperin palat tasaisesti pohjan päälle.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.