Eli ruokaisa salaatti broilerin sisäfileiden ja grillatun parsankera. Tämä ruoka on yksi ehdottomia suosikkejani iltaruuaksi - kesäisen kevyttä ja maukasta
Annos oli helppo ja nopea valmistaa ja se oli mukavan kevyt jaraikas, mutta kuitenkin maukas. Paista broileri seuraavana päivänä ja tarjoile höyrytetyn, paistetun tai grillatun parsankera
Tällä kertaa lisukkeita olivat uudet keitetyt perunat, keitetty parsa ja hollandaise-kastike. Lisäksi annokseen tuli koristeeksi tuoreita timjaminoksia sekä karpaloita
Tarjoa annos tuoreen persiljanja parmesaanin kera. Olen erityisen mieltynyt litteässä tölkissä oleviin voipapuihin, joiden tomaattikastike on maustettu kevyesti tillillä ja roseepippurilla
Raikasja maukas kakku maistuu hyvin pikkuväellekin. Gluteenittoman ruokavalion yleistyminen sekä raakaruoan ja superfoodin suosio ovat näkyneet myös leivonnassa
Sitruuna on haastava raaka-aine raakana, sillä kitkeryydessään se se helposti tuntuu ikenissä ja kitalaessa saakka eikä sitä kuitenkaan haluaisi upottaa sokeriin makeuden saamiseksi
Voi aurinko, kevät ja tulppaanit. aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Tässä herkullisessa piirakassa yhdistyvät sekä makea että kirpeä ja siinä on ihana sitruunan maku. Tarjoilin piirakan raikkaan jogurttikastikkeen kera joka sopi mielestäni mainiosti makean piirakan kanssa
Täytteenä tässä kakussa oli raikas, miedon mansikkainen ja lievästi sitruunainen ihana mousse. Kakun päälle tein samanlaisen raikkaan kermamoussen kuin aiemmin leipomaani Suklaakakkupohjaiseen punaherukka-kinuskimoussekakkuunkin
Perunasalaatti ja nakit kuuluvat varmasti monen vappukattaukseen, mutta itse olen ainakin kyllästynyt kaupan salaattiin - varsinkin, kun omatekemä on paljon parempaa ja helppoa myös tehdä
Gluteeniton raikas vegaani täytekakku, limellä ja kookoksella. En ole koskaan osallistunut mihinkään kokkailukilpailuihin – ja nyt sekin raja-aita rikotaan
Sitrushedelmien paras sesonki on käynnissä ja niitä tulee syötyä päivittäin lähes kilokaupalla. Tähän aikaan vuodesta sitrushedelmät ovat tosi mehukkaita ja makeita
Vuosi sitten blogia aloitellessani kerroin kuinka meillä on joka vuotinen ruokaperinne ystävien kera, valitsemme siis maan tai ruoka-aineen ja valmistamme uudenvuodenaaton aterian sen ympärille
Täytin viime viikolla vuosia ja siitä oli jälleen hyvä syy leipomiselle. Raparperin suuresta määrästä huolimatta kakku ei kuitenkaan vetänyt suunpieliä mutruun vaan maku oli enemmänkin raikas
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.