L. a. k. i. s. t. e. n. u. o. h. j. y. l. ä. p. v. Y. r. m. d. ,. O. T. -. J. 9. (. ). g. M. B. w. 2. K. 5. 0. 1. 4. S. f. x. P. 7. H. V. 6. ö. b. E. R. C. 8. 3. ½. d l. t l. m l
Agar agarilla saa hyydykekakusta helpommin joko kumimaista, tai sitten liian lötkyä. Sopivassa suhteessa käytettynä hyydykekakun saa näyttämään kauniilta ja tasaisesti hyytyneeltä
Eräässä aikaisemmassa postauksessa lupailin maidottoman omenahyydykekakun reseptiä. Resepti tulee tässä ja kaupan päälle päärynä-lime-muunelma samaisesta reseptistä
Olen aina tehnyt käsilläni. Olen ommellut, kutonut ja kokannut. Tämä on varmasti peruja siitä, että meillä kotona on aina tehty käsitöitä, rakennettu ja remontoitu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.