KESÄKURPITSARANSKALAISET. Kesäkurpitsa on nyt kausiruokaa ja se on hieno kasvis ruokapöytään. Kesäkurpitsasta saat kevyttä lisuketta lihalle ja nyt ei paisteta missään upporasvassa, vaan grillataan
Valmista marengit vaahdottamalla valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Paista 110 asteisessa uunissa noin puolentoista tunnin ajan, kunnes marengit tuntuvat kovilta ja ne irtoavat hyvin leivinpaperista
Fariinimarengit. Pursota marengit leivinpaperoidulle uunipellille. Heippa. Löysin mielenkiintoisen ohjeen fariinimarenkeihin ja olihan niitä pakko kokeilla
Krepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa
Appelsiinimarengit. Marengit säilyvät muutaman viikon ilmatiiviissä rasiassa. Hei. Halloween lähestyy. ja taas saa leipoa ja valmistaa kaikkia ihania Halloween herkkuja
Aamulla aikaisin leivoin raparperipiirakan. Tätä marenkista piirakkaa on leivottu useissa blogeissa. Kuulosti sen verran makoisalta, että päätin leipoa, mutta pohjataikinan
HELPOT MARENGIT. SALMIAKKIMARENGIT. Paista marenkeja 100-120 asteessa noin 1,5-2 tuntia kunnes marengit ovat kuivia ja kevyitä. Itse tein nämä marengit yllä olevalla ohjeella jonka sitten valmiina puolitin, osan värjäsin keltaiseksi ja toiseen osaan lisäsin 16 g salmiakkijauhetta sekä mustaa pastaväriä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.