Valmistus:Pese pavut, kuivaa ne ja poista kovat kannat.Laita pavut isohkoon astiaan ja lisää mausteet.Peitä astia kannella ja hölskytä, että mausteet tarttuvat tasaisesti papujen pintaan.Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10 minuuttia
KESÄKURPITSARANSKALAISET. Kesäkurpitsa on nyt kausiruokaa ja se on hieno kasvis ruokapöytään. Kesäkurpitsasta saat kevyttä lisuketta lihalle ja nyt ei paisteta missään upporasvassa, vaan grillataan
Krepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa
Vihreät pavut maustevoin kera. Kaada valutetut pavut takaisin kattilaan, lisää sitruunavoi ja hienonnettu yrtti sekä pähkinät tai pinjansiemenet joukkoon
Keitä pavut kypsiksi vedessä, omissa kattiloissaan. Pavut kypsyvät noin tunnissa. Kun puristat yhtä papua sormiesi välissä ja se hajoaa, on pavut kypsiä
RANSKALAISET PIPARKAKUT. Siitä huolimatta nämä ranskalaiset versiot valloittivat makuhermoni ja jos voisin mässäillä pipareita mielin määrin, niin tekisin kumpiakin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.