Ranskalaiset perunat herättävät minussa suuria tunteita. rapeina, ehdasta perunasta valmistettuina ja hyvin suolattuina ne ovat suuri intohimoni, mutta lötköt, rasvaa tihkuvat snägäriversiot jäävät kyllä lautaselle
K. o. k. a. u. i. n. A. m. e. r. s. l. j. ä. ö. P. t. v. I. h. p. ,. y. M. d. N. ". g. R. T. c. 4. 5. 0. 2. 1. 3. S. L. V. (. ). O. J. U. 7. B. 6. -. F. û. m l. d l. t l
Jaa taikina neljään osaan ja muotoile niistä pitkät patonkipötköt. Patonkien ollessa uunissa, voi niiden päälle pirskotella muutaman kerran kylmää vettä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.