2. 2. 2. 2. 2. 2. T. ä. m. i. h. a. n. r. p. e. k. o. j. I. s. d. t. l. v. -. ,. K. y. u. O. 4. 0. g. (. 6. 5. ). ö. 1. ¾. M. 8. V. S. L. P. c. 3. t l. d l. k g
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. a. r. u. n. i. k. t. -. b. l. o. g. s. e. y. h. v. ä. p. j. m. ,. d. P. /. V. M. ö. S. f. +. K. 4. 1. 0. Y. 7. 5. 3. L. ½. R. (. ). J. d l. t l
Paista raparperipiirakkaa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut hieman väriä ja raparperit ovat pehmeitä. 21/2 dl vehnäjauhoja. 2 rkl maissitärkkelystä. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %). 2 tl vaniljasokeria
Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
Tämä ison raparperipiirakan ohje löytyi Kotiliedestä nimellä Maisemakahvilan raparperipiirakka. Tänään laitoin raparperipiirakkaan, pohjataikinan päälle, litran raparperipaloja, herkullisen päärynä-kinuskirahkatäytteen ja pinnalle rapsakan murupäällysteen
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. ä. m. r. a. p. e. i. k. t. u. n. y. ö. s. M. h. v. l. P. j. d. o. A. ,. g. R. K. E. S. ). -. f. V. (. J. H. 8. 3. 5. 0. 1. 4. L. 7. N. d l. t l
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. T. a. s. o. l. i. v. u. r. n. e. p. t. y. ö. k. j. R. m. ä. h. d. P. M. ,. K. -. A. O. 5. 0. g. 8. 3. /. 4. 1. 7. S. N. L. d l. t l
Helppo Raparperipiirakka. 2 munaa. 2 dl sokeria. 2 dl kermaa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 28 cm). Ripottele muruseos raparperien päälle ja nosta piirakka uuniin noin 25-35 minuutiksi. 2 eggs. 2 dl sugar. 2 dl heavy cream. Preheat oven to 200°C. For pastry combine all ingredients and pour into greased pie pan (28cm). Sprinkle over and bake in the oven for 25-35 minutes. 2 munaa 2 dl sokeria. 2 dl kermaa. 2 eggs. 2 dl sugar. 2 dl heavy cream
Nyt olisi tarjolla aikalailla perinteistä raparperipiirakkaa. 2 kananmunaa. 2,5 dl sokeria. 2 tl leivinjauhetta. 2. 200 asteessa n. 2 kananmunaa. 2,5 dl sokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.