Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
Ripota täytteen päälle varovasti raparperinpalat ja ripota niiden päälle hiukan sokeria ja kanelia. RAPARPERIPIIRAKKA PEHMEÄLLÄ MASCARPONE -TÄYTTEELLÄ (n
Aineet vain sekaisin Raparperipiirakka (24 - 26cm vuoka). Paista 200 asteessa uunin alatasolla n. Tässä ohjeessa aineet vain sekoitetaan keskenään puuhaarukalla
Paista 175 uunin alatasolla 45 min ajan. 175 uunin alatasolla. Tämä resepti on varmasti monille tuttu. Katariina Pylsyn alkuperäinen ohje Hämeenkyrön maisemakahvilasta
Laita raparperinpalat, sokeri ja hunaja kulhoon ja jätä mehustumaan. Jotkut niistä löytyvät Mysin keittokirjoista, mutta esimerkiksi tämä raparperipiirakka ei ainakaan tällaisena versiona ole löytynyt
Ripottele palat pohjan päälle. Tämä on sama ja helppo ohje, joka löytyykin jo blogistani nimellä Helppo ja mehevä raparperipiirakka murupäällisellä/maidoton
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.