Miten perinteiset perunarieskat voikaan olla niin hyviä ja miksi näitä tulee tehtyä niin harvoin. Tätä mietin, kun valmistin pari pellillistä rieskoja jämäperunamuuseista
Kiirepäivinä on hyvä aina kaivaa pakastimesta sinne hamstrattuja ruokia. Perunarieskat. Tänään sieltä kaivoin jauhelihapihvejäja tein niiden kylkeen perunamuussia
Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
Yhtenä päivänä tein pullaa ja näitä rieskoja. Perunarieskaset n. Mulla taisi olla vahvempi muusi koska taikina oli ihan käsin pyöriteltävissä, rieskat ei silti olleet liian kuivia vaan todella makoisia ja pehmoisia
No, iltapalaksi sai sitten muutaman pehmosen ja juustoraasteella maustetun perunarieskan. Kumma juttu, aina tahtoo jäädä perunamuusia se pieni jämä kattilan pohjalle syönnin jälkeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.