Tällä ohjeella tulee ihanan pehmoisia pullia. Äläkä säikähdä että taikina tehdään veteen ja öljyyn. Minusta paras ja pehmein pulla tulee juurikin veteen ja öljyyn tehtynä
Moi. Musta on tullut kuuluisa perheen ja kavereiden kesken näiden pullien ansiosta. Pullista tulee erittäin mehukkaita ja maukkaita kun kohotusajoista ei pihistä ja täytteitä laittaa runsaalla kädellä
NYT se on löytynyt, nimittäin The Pullataikina. Ikinä koskaan, en ole tehnyt näin pehmeitä pullia. Rapea kuori ja pehmeä sisus ja maku aivan ihana =PMiten tämä eroaa normaalista pullataikinasta
Viikonloppuna leipaisin taas vaihteeksi. raparperipiirakkaa. D. Tällä kertaa teki mieli taas vähän erilaista, näitä raparperipiirakoita kun on tullut ihan jokunen tässä alkukesästä pyöräytettyä
Mikäänhän ei kuulkaas piristä ihmistä niin kuin se, että pääsee vaihtamaan vaippoja lomalaitumille. Säät suosivat kohtalaisesti ja kantarelleja ja mustikoita löytyi mahan täydeltä - tähän piirakkaan käytetyt marjat tosin tulivat pakkasesta
Meidän perheen jouluperinteisiin kuuluvat pulla-ukot. Harvemmin niitä kukaan jaksaa kokonaan syödä, mutta kenties joskus on luvallista antaa perinteen voittaa käytännöllisyys
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.