Rapeakuorista fenkolikirjolohta, pinaattirisottoa ja kesäsalaattia
Annamanna
Annamanna
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 5 kevätsipuli varsineen
  • 1/4 fenkolia
  • 1 punainen chili
  • 1 sitruunan kuori
  • 1 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 salottisipuli
  • 2 valkosipulin kynttäoliiviöljyä muutama oksa timjamia
  • 300 g risottiriisiän
  • 14 dl kasvislientä
  • 1 sitruunan mehu
  • 50 g parmesaania
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 16 min
  • 1 ruukku lehtisalaattia
  • 50 g rucolaa
  • 5 retiisiä
  • 10 kirsikkatomaattiaoliiviöljyäsitruunamehuasuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.