Rapurisotto on rakkausruokaa
Hellan ja viinilasin välissä
Hellan ja viinilasin välissä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 0,5 l kantarelleja tai paketti tuoreita herkkusieniä tai pakastekanttarelleja 2 dl
  • 2 sipulia
  • 1-2 rkl rypsiöljyä
  • 2 l vettä
  • valkopippuria myllystä
  • 250 g risottoriisiä
  • 2 rkl voita
  • 1,5 l sienilientä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 100 g voita
  • 0,5 dl kermaa
  • tryffeliöljyä
  • valkopippuria myllystä
  • Maldon-suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.