R. a. u. t. p. d. s. h. e. i. r. v. j. k. n. l. o. m. T. y. ä. -. ,. K. ö. 4. V. 1. 5. 7. 0. g. 2. S. H. L. 3. *. ô. ü. b. P. M. N. (. ). J. A. I. Ä. O. U. W. D. Ü. ) l. d l. s l
Tässä on yksi maksaruoan resepti, mitä olen silloin tällöin valmistanut rautapadassa ja uunissa. Siin on üks maksatoidu retsept, mida olen vahetevahel rauast potis ja ahjus valmistanud
Tein isommat palan Koko lihan maku –kirjan periaatteen mukaan. Kun sulattelin Bovikin karitsan lapaa pakastimesta, ilahduin kun paketista paljastui lapa kolmeen osaan leikattuna
T. ä. m. o. h. j. e. n. y. t. r. s. p. i. k. a. v. l. ö. u. N. ,. S. d. K. -. b. g. H. 3. 5. M. Y. B. ”. O. E. V. C. f. A. P. (. ). 2. 0. 6. 7. ½. +. 1. /. 8. L. x. c. R. *. ü. ô. z. I. d l. s l
Nautiskelimme karitsan jauhelihapullia ja ihanaa sienimuhennosta. Tällä kertaa lautaselle pääsi pitkään ja hartaasti haudutettua karitsan lapaa seuranaan toisenlainen - yhtä herkullinen - sienimuhennos
Tämä ohje jää minun kalaruokien listalle. FINTämän ohjeen sain Norjassa asuvan suomenruotsalaisen kokin Christians Tikkasen ruokablogista Christians mat och minnen, samlade recept
Siit tuleb järgmine hautatud toit ja elu jätkub, vigadest ôpitakse ja elu on elamise jaoks. Kord ühes prantsuse filmist nägin, kuidas hautatud küüliku pead pakuti külalistele
Suolaa ja pippuroi potkat. Asettele valurautapataan, lisää tuoreet keittojuurekset ja kaada päälle vasikanliemi (joko tetrasta, fondista tai itse keitettynä) niin, että kaikki peittyy
Mietein loppuviikolla, mitä sitä tekisi karjalanpaistilihoista sunnuntaina ruoaksi. Koska karjalanpaistia juuri syötiin, ei tehnyt mieli käyttää lihoja siihenkään
Mun vuoro oli tehdä ruokaa kun viettelin vapaapäivää pääsykokeisiin lukiessa. Tosiaan unohdin ihan kokonaan ja kauheella kiireellä väsäsin tämän padan, jotta kerkisi olla useamman tunnin ennenkö mieheni tulee kotia
2 karitsan kyljysriviä eli karetta. Resepti 4. lle. Mausta kareet suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä timjamin oksien ja kahden kämmenellä murskatun valkosipulinkynnen kanssa kauniin värisiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.